Zoals jullie hebben kunnen lezen heb ik vorige week een cursus aangeschaft waarin ik leer mijn eigen website te bouwen. Afgelopen week heb ik me ingezet om eerst de inhoud in concept te maken, hartstikke leuk!

 En toen kwam ik gisteren bij het technische gedeelte.. 28-februari heb ik dit domein geregistreerd in al mijn enthousiasme, gewoon hup ergens begonnen. Dat blijkt nu toch niet zo slim. Naast dat ik het toch wel te lang vind (www.virtualsupportbyilona.com) zat ik ook op de verkeerde plek om mijn website te kunnen bouwen op die manier zoals ik het wil. Dus, ik gooi alles om: ander domein – www.vsilona.nl – wat vinden jullie daarvan?Nog niet kijken hoor, er staat nog niets 😉 en ook een andere hosting partij. Daarnaast ben ik nog wat aan mijn logo aan het knutselen. Naja, Rome was ook niet in één dag gebouwd toch?

 

Ja, het is lekker weer en daar ga ik ook heus van genieten. Vandaag ga ik bouwen, aan mijn website en dus mijn toekomst. En tussendoor lekker bezig zijn in het zonnetje, plant ik nog wat zaadjes en plantjes in de tuin, zodat wij komende maanden heerlijke groenten en fruitjes kunnen plukken uit onze eigen tuin 💜

 En dan lekker een weekje vakantie vieren à la Carpe Diem samen met mijn zoontje

 Kun jij ook wat rust gebruiken? Heb je zaken die je uit kan besteden? Je kunt vrijblijvend contact met me opnemen via email (bovenaan de pagina) of het contactformulier en dan bekijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Check mijn Facebook pagina voor de aanbieding die ik heb gemaakt voor nieuwe klanten!