Wat er op de agenda staat

MOMENTEEL STAAN ER GEEN WEBINARS GEPLAND, MOCHT JE INFORMATIE WILLEN, NEEM DAN CONTACT MET ME OP!

Ben jij ZZP’er in de zorg en kies je er liever voor om jouw administratie zoveel mogelijk zelf te doen? Ook voor jou ben ik er. Regelmatig organiseer ik diverse workshops en trainingen.

Webinar “Snel én goed je facturen gemaakt”

Online

Nog te bepalen

xx:xxuur

In mijn gratis Webinar “Snel en goed je facturen gemaakt” laat ik je zien hoe je dit doet in Moneybird. Hét boekhoudprogramma dat er voor iedereen is! Maak jij jouw factuurtjes netjes in Excel of Word? Meld je aan voor het webinar, zodat jij achteraf zegt “Ooh echt, dit is wel heel veel makkelijker!” 

Iets waardoor je tijd overhoudt! Je laat werkelijk je computer het werk vóór je doen in plaats van dat je er mee stoeit!

Ik heb veel van je geleerd, en het geduld en de rust waarmee je het doet, mijn complimenten. Het vooruitzicht dat ik niet meer al die prints moet gaan bewaren en dan vervolgens iedere maand die map in moet duiken om samen met de bankafschriften alles kloppend te maken, joehoe daar kijk ik naar uit!!
Gisteravond vertelde ik het aan mijn partner van het online boekhoudprogramma, hij maakte de opmerking dat het dan een vruchtbare workshop was geweest want het geeft mij meer tijd voor ‘geen werk’ waar hij dan ook zijn voordeel mee behaald.
Anja Scheper

ZZP'er in de Zorg, Zorg aan Huis

“Kiwa op Orde”

ZME – Papendrecht ⇑

Deze workshop is al geweest.

In deze workshop van anderhalf uur ga ik met jou (en met collega ZZP’ers, max 3) praktisch aan de slag met het vullen van alle benodigde documenten en gegevens.

Zo kun je ook meteen een nieuw intervisie formulier (B38) invullen 😉

Is Kiwa nog nieuw voor je? Ook dan kun je meedoen! Meld het dan wel even bij je aanmelding.

Deze workshop is al geweest. Mocht je toch nog hulp nodig hebben bij je Kiwa registratie, neem dan contact met me op.

Eén van de leuke kanten aan zelf ondernemer zijn is dat je zelf kunt kiezen. Wat doe je zelf en wat besteed je uit? Kies jij er als ZZP’er voor je administratie zelf te doen dan vergt dat niet alleen discipline, maar ook kennis van werken op de computer. Hoe behoud je overzicht en creëer je inzicht? Hoe werken de programma’s, welke handigheidjes zijn er om sneller en efficiënter te kunnen werken? Juist voor deze groep organiseer ik verschillende workshops. check hieronder de volgende!

Raak jij gefrustreerd van ‘dingen doen op de computer’ of zou jij je tijd gewoon liever anders besteden, besteed het dan uit! Die keuze kan jij gewoon maken. Kijk op mijn aanbod om te zien wat je o.a. aan mij uit kunt besteden. Of neem gewoon contact met me op, dan kunnen we er eens over kletsen.

 

Dank voor je tips. Mijn Kiwa is goedgekeurd vlg de nieuwe richtlijnen. Was er blij mee.

Lillian van Proosdij

ZZP'er in de Zorg, ProosdijCare

 Genoemde tarieven zijn exclusief BTW

Heb je andere ideeën, behoeften? Laat het me weten en neem contact met me op!

VSI - Virtual Support by Ilona
info@vsilona.nl
KVK 74684469 / Btw: NL001679919B95