Workshops – Wat er op de agenda staat

Ben jij ZZP’er in de zorg en kies je er liever voor om jouw administratie zoveel mogelijk zelf te doen? Ook voor jou ben ik er. Regelmatig organiseer ik diverse workshops. Deze kunnen variëren van algemene onderwerpen zoals “Admin-Focus dagen”; “Werken in Excel”; “Werken in de Cloud”; “Werken met een Boekhoudprogramma” tot actuele onderwerpen, zoals “Kiwa” in 2019 een hot item was. 

Omdat workshops even niet kunnen, bied ik al wel 1-op-1 sessies bij jou thuis of via Zoom  “Jouw administratie in een Online Boekhoudprogramma”.  

Ik heb een handige korte handleiding geschreven die de belangrijke stappen beschrijft. In beide gevallen ontvang je deze er gratis bij. Wil je deze graag apart, dan kun je die voor €27,- incl btw bestellen

Kies je voor het inrichten en de 1-op-1 training samen, dan betaal je €200,-
Genoemde bedragen zijn incl btw 

Heb je interesse, wil je meer weten? Neem contact met me op!

Doe jij jouw financiële administratie nog in Excel of gooi je gewoon alles over de schutting naar je boekhouder??

Wil je tijd en geld en besparen op je administratie? Meer RUST in je hoofd? Het kan écht! Mét gratis link t.w.v. €145 incl btw + kans op nog eens extra €40,- korting op een training

Ook voor zpp’ers in de zorg is Moneybird bijvoorbeeld een super gebruiksvriendelijk online boekhoudprogramma waarin o.a.

  1. Facturen in een handomdraai gemaakt zijn
  2. Je inkoopfacturen kunt registreren én
  3. Het systeem je banktransacties zelf koppelt aan je facturen. Het kost je maximaal €36,30 per maand. Dat is ongeveer een uurloon toch? Dat uur heb jij met gemak terugverdiend! 

Hulp nodig met Moneybird?

Ik kan je helpen jouw administratie hierin in te richten  €95,-
– Je persoonlijke huisstijl toevoegen
– Toevoegen alle contacten
– Aanmaken producten  
– Toevoegen categorieën
– Toevoegen eerder verzonden facturen dit jaar

1-op-1 training à 2uur  €120,-
– Online via Zoom, 1 op 1  (of bij je thuis wanneer dat weer kan)
Inkoop, Verkoop en contacten
Ik kijk met je mee en geef je handige tips
Hierna kan jij zelfstandig je boekhouding doen

Je hoeft alleen nog maar je boekhouder toegang te geven tot jouw administratie

Op een simpele manier je administratie op orde

Handige tips over hoe jij simpel je administratie kunt opzetten

In deze workshop behandelen we verschillende methoden waarop je je administratie simpel (en digitaal) kunt organiseren. We beginnen met een algemene inleiding over de belangrijkste onderdelen van je administratie als zzp’er, en gaan daarna in de praktijk aan de slag met verschillende onderwerpen, zoals

  • Structuur op je pc
  • Werken in de “cloud”
  • Handige apps
  • Werken in Excel
  • Werken met een boekhoudsysteem

Op 10 april zal ik een of meerdere onderdelen hiervan in een ‘live’ online cursus geven. Afhankelijk van de behoeften en tijd zoomen we dieper in op bepaalde onderwerpen. Heb je vooraf al specifieke vragen? Geef het aan en dan kijk ik hoe we dit kunnen verwerken in de workshop. 

Ik heb veel van je geleerd, en het geduld en de rust waarmee je het doet, mijn complimenten. Het vooruitzicht dat ik niet meer al die prints moet gaan bewaren en dan vervolgens iedere maand die map in moet duiken om samen met de bankafschriften alles kloppend te maken, joehoe daar kijk ik naar uit!!
Gisteravond vertelde ik het aan mijn partner van het online boekhoudprogramma, hij maakte de opmerking dat het dan een vruchtbare workshop was geweest want het geeft mij meer tijd voor ‘geen werk’ waar hij dan ook zijn voordeel mee behaald.
Anja Scheper

ZZP'er in de Zorg, Zorg aan Huis

Locatie

Zorg met Elkaar, Nieuwland Parc 73 Papendrecht

Data: 31 januari en 10 april

Wegens de situatie waar we allemaal in zijn beland, worden de mogelijkheden voor een online workshop bekeken. Ook de genoemde prijzen zullen worden aangepast!

TIP: Als lid van het platform Zorg Met Elkaar krijg je korting op de cursussen/workshops die bij ZME worden gegeven!

 

 

 

 

 

Eén van de leuke kanten aan zelf ondernemer zijn is dat je zelf kunt kiezen. Wat doe je zelf en wat besteed je uit? Kies jij er als ZZP’er voor je administratie zelf te doen dan vergt dat niet alleen discipline, maar ook kennis van werken op de computer. Hoe behoud je overzicht en creëer je inzicht? Hoe werken de programma’s, welke handigheidjes zijn er om sneller en efficiënter te kunnen werken? Juist voor deze groep organiseer ik verschillende workshops. check hieronder de volgende!

Raak jij gefrustreerd van ‘dingen doen op de computer’ of zou jij je tijd gewoon liever anders besteden, besteed het dan uit! Die keuze kan jij gewoon maken. Kijk op mijn aanbod om te zien wat je o.a. aan mij uit kunt besteden. Of neem gewoon contact met me op, dan kunnen we er eens over kletsen.

 

EXCEL: Basis voor zzp’ers in de zorg

Slim met Excel!

Dit is dé kans om eindelijk met Excel te leren werken!  Overzichten, factuursjablonen, roosters, urenlijsten met automatische optelling maken… Laat je computer voor je werken innocent

Kies je datum en geef je op!

Dank voor je tips. Mijn Kiwa is goedgekeurd vlg de nieuwe richtlijnen. Was er blij mee.

Lillian van Proosdij

ZZP'er in de Zorg, ProosdijCare

Locatie

Zorg met Elkaar, Nieuwland Parc 73 Papendrecht

Data: 14 februari en 08 mei

Tijd: 09:30 – 13:00uur

Als lid van het platform Zorg Met Elkaar krijg je korting op de cursussen/workshops die bij ZME worden gegeven!

 

 

 

 

 

Excel vs Boekhouden online

Je administratie slimmer inrichten

Werk jij (nog) met facturen in Excel of zelfs Word? Houd jij je verkopen en inkopen bij in een Excel overzichtje of helemaal niet?

Deze middag laat ik je zien hoe handig een online boekhoudprogramma kan zijn! Alles digitaal en in de cloud. Laat je computer voor je werken en bespaar tijd innocent

Online boekhoudprogramma’s zijn tegenwoordig heel erg betaalbaar (of gratis bij een laag aantal transacties), simpel in gebruik en enorm helpend!

Behalve zelf facturen aanmaken kun je ook externe verkoopfacturen (die opgemaakt zijn in een andere omgeving, vecozo, of een bureau) toevoegen. Banktransacties kunnen worden gekoppeld in deze programma’s. Op die manier is controle op betalingen appeltje, eitje! Ook inkoop kan er in. Maak een foto van je bonnetje via de app of sleep een factuur van je mail naar het programma. De software herkent crediteuren en indelingen van facturen, waardoor kosten al op bepaalde posten kunnen worden ingedeeld.

Dit maakt het administratieve onderdeel van jouw onderneming een heel stuk aangenamer! Leuke bijkomstigheid: Continue inzicht in jouw financiële situatie, niet onbelangrijk 😉

Inschrijfdatum verlopen, neem contact met me op

Locatie

Activiteitencentrum de Bunthoef in Oosterhout.

Datum: Maandag 17 februari 14:00-16:30uur

Kosten: €45,- excl btw

 Genoemde tarieven zijn exclusief BTW

Heb je andere ideeën, behoeften? Laat het me weten en neem contact met me op!

VSI - Virtual Support by Ilona
info@vsilona.nl
KVK 74684469 / Btw: NL001679919B95