Heb je afgelopen donderdag mijn blog gemist?  Dat kan kloppen.. ik heb er geen geschreven🙃

 

 De afgelopen twee weken ben ik druk bezig geweest met de maandafsluiting voor mijn klanten en voor mijn werkgever! Alle facturen zijn op tijd verstuurd en de overzichten bijgewerkt. Ook komt de jaarlijkse aangifte bij de belasting akelig dichtbij en dus ook de jaarafsluiting. Nu doe ik dàt (nog) niet voor mijn klanten, maar ik zorg er wel voor dat alles gestructureerd aankomt bij hun boekhouders.. Gelukkig is er al veel structuur, dus heel veel extra hoeven we niet meer te doen. Toch heb ik vandaag met behulp van mijn zus haar boekhouder weer iets ontdekt wat het huidige jaar nog makkelijker gaat maken. Fijn is dat! Hoe lastige dingen makkelijk kunnen worden als je op onderzoek gaat. Dit gaat ons weer tijd opleveren☺️

Daarnaast ben ik nog flink bezig om mijn eigen bedrijf van de grond te krijgen: Afgelopen maandag ben ik een ochtendje aanwezig geweest op een hele fijne flexwerkplek in Raamsdonkveer http://raeda-ruimteverhuur.nl/coworking/. Danielle nodigde me uit via Facebook. Zij hebben elke maandag een co-working monday waar ondernemers kunnen aansluiten om te werken, sparren etc. Soms zijn er 2 ondernemers, zoals afgelopen maandag en soms zitten er wel 10 of meer. Erg leuk, de mensen zijn zo hartelijk, en het is erg leerzaam. Ik ben van plan vaker aan te sluiten in ieder geval! Dinsdagochtend heb ik een gesprek gehad met een hele leuke coach, zij is bezig met een try-out en daarvoor heeft ze coachies nodig die haar kunnen helpen met hun feedback. Ik ben dus een proefkonijn de komende 3 weken.  Hoe fijn is dat, dat we op deze manier elkaar kunnen helpen.

 Ook heb ik deze week een cursus webbouwen gekocht, er kwam een fantastische aanbieding voorbij die ik gewoon niet kon laten schieten, inclusief thema om in te werken! Dus Jeroen, als je dit leest.. ik ben alvast begonnen😀. Ik ben nu bezig met de inhoud, welke bezoekers wil ik aantrekken en wat wil ik ze laten zien. Doordat ik hier nu mee bezig ben, wordt ik min of meer gedwongen te kijken naar wie ik het liefste help. Mijn passie gaat naar zorgen en zorgen voor zorgers. Het is de maatschappelijk sociale ondernemer die ik wil ondersteunen, dìe ondernemers die met hun Hart hard werken. Ik hoop jullie snel mijn website te kunnen laten zien!

En, na heel wat wikken en wegen, voors en tegens.. hebben de aanmoedigende woorden van mijn zus haar boekhouder me over de streep getrokken.. ik heb een afspraak gemaakt bij de KamerVanKoophandel. 29 april ga ik mijn bedrijf inschrijven😅 VSI – Virtual Support by Ilona

 Welnu, het is zondag en daar ga ik gewoon even van genieten, jullie ook? 💜 En als het vandaag niet lukt, probeer het dan morgen nog eens.. Maar als het morgen ook niet lukt en de dag erna.. omdat je gewoon nog zo veel te doen hebt als ondernemer, denk er dan eens aan een VA in te huren. Wat dat precies is, en hoe ik jou virtueel support kan geven lees je in mijn vorige blog  Stuur me een e-mail (via de knop bovenaan) en dan spreken wij een keer af ergens op locatie of virtueel  Je kunt me ook volgen op Facebook VSI – Virtual Support by Ilona en me daar een privé berichtje sturen http://m.me/virtualsupportvsi