Ben jij (nog) die blije ondernemer?

Heb jij écht een doel voor ogen? Een visie waar je naartoe wilt? Wat je wilt bereiken voor je klanten. Maar ook wat je zelf als mens wilt bereiken met je bedrijf. En, heel belangrijk, wat wil je privé bereiken? Heb je het gevoel dat je in de buurt komt? Of is het verder van je weg dan je bedoeling was, want er komt toch best wel veel bij kijken.. zelf ondernemer zijn..

 Je bent een ambitieuze ondernemer met een doel voor ogen. Je bent gestart met het ondernemerschap omdat je kansen en mogelijkheden zag. Je wilde de vrijheid die je krijgt van het zelf ondernemer zijn. Je wilt lekker bezig zijn en doen waar je echt gelukkig van wordt. 

Jouw diensten slaan aan, je hebt fijne, tevreden klanten en draait een
goede omzet. Alleen verlies je steeds meer vrijheid omdat je volledig opgeslokt
wordt door heel veel taken binnen je bedrijf. Taken die je helemaal niet leuk
vindt en je steeds meer gaan tegenstaan. Je bent continue aan het werk en weet
niet hoe je uit dat cirkeltje kunt ontsnappen. Je weet: Het moet anders, maar
hoe? 

Gedurende het proces van je bedrijf starten naar succesvol worden, merk je dat het te veel is. Je bent continue aan het werk, je werkt in je bedrijf, maar ook nog áán je bedrijf. Want je administratie moet op orde zijn, je inkoop moet worden opgevoerd, je verkoopfacturen opgemaakt en verstuurd en – niet onbelangrijk – worden ze wel betaald? Daarnaast heb je misschien nog wel formulieren die je gebruikt in jouw bedrijf die je in jouw eigen huisstijl met logo zou willen hebben. Want dat staat professioneel. Je zou nog een aantal mensen moeten nabellen, maar je mailbox stroomt ook over en die km-registratie wacht ook al een hele tijd. Jouw documenten staan allemaal door elkaar op je desktop of in je download folder. Kortom je mist je fundering en je bent het overzicht kwijt of je dreigt het te verliezen.  

Je bent continue aan het werk, of je denkt steeds aan alles wat je nog moet doen. Dat kan zomaar ten koste gaan van dat doel, dat doel dat jij voor ogen had toen je ervoor koos ondernemer te worden. Door alle randzaken verlies je die passie die je had toen je voor jezelf begon.

Vóór jezelf hè, niet tégen jezelf! Je raakt je energie kwijt, laat kansen liggen en je privé-leven wordt er ook niet leuker op.

Kijk, en dat moet je dus niet hebben! Dé manier om tijd te besparen en/of efficiënter te werken, is het inhuren van een Virtueel Assistent (VA). Zodat jij kunt groeien of juist wat meer rust te krijgen. Want weet je, je hoeft het helemaal niet alleen te doen!

Een VA is een zelfstandig professional die op virtuele basis (vanuit haar eigen kantoor) ondernemers ondersteunt. Werken met een VA gaat je enorm helpen, bij het inrichten van systemen, aanbrengen van structuur en het uitvoeren van de klusjes die jij vervelend vindt. Maar ook bv zoeken naar oplossingen voor de problemen waar jij tegenaan loopt. Zo neemt een VA je veel werk uit handen en zorgt ervoor dat jij niets laat liggen. De VA gaat jou letterlijk tijd en misschien zelfs geld opleveren! De VA heel kan veel taken van jou overnemen.

 Is het zo een beetje duidelijk wat een VA is? En denk je dat jij er ook wel zo eentje kunt gebruiken? Zodat jij niet langer bezig bent met allerlei taken waar je eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt of simpelweg geen zin in hebt?

Dan is hier het goed nieuws: Je kunt mij als VA inhuren 👩‍💻 Dat kan voor een aantal uur per week zijn of per maand of zelfs maar eenmalig voor een project, kan ook hè. Samen lopen we je jouw werkzaamheden door, ik geef aan waar ik jou bij kan helpen en zelf kies je welke taken je exact wilt uitbesteden. Ik ben flexibel, denk met je mee en onderweg kunnen die taken veranderen. Dankzij de rust die jij hierdoor ervaart, is er weer ruimte voor jouw eigen passie-volle ik en kan jij doorpakken op zaken en diensten waar jìj energie van krijgt!

Wil je dat? Die rust? Het leuke voor jou is dat ik nog startende ben en sta te springen om eerst nóg meer ervaring op te doen als VA. Daarom hanteer ik voor de eerstvolgende 50 werk-uren die ik maak voor nieuwe klanten vanaf nu een mooi laag tarief van €35 excl. btw! Geldig tm 31 juli! 

Stuur me een e-mail en dan spreken wij een keer af ergens op locatie of virtueel 😉 Je kunt me ook volgen op Facebook VSI – Virtual Support by Ilona

Het kan natuurlijk zijn dat jij als lezer jezelf hier niet in herkent, maar wel mensen/ondernemers in je omgeving kent die wellicht baat hebben bij een VA. Doe die mensen dan een plezier en verwijs ze naar mijn webpagina of Facebookpagina